top of page

FRESH MEAT - Fügedi/Schór

Updated: Apr 12, 2023

A Budapest FotóFesztivál FRESH MEAT című kiállításán két fotográfia szakos hallgató, Fügedi Zsófia (BA) és Schór Ádám (MA) képei is szerepelnek. Gratulálunk.


https://www.facebook.com/events/870109664087807/?ref=newsfeed

__________________________A Budapest FotóFesztivál sok szeretettel meghívja önöket FRESH MEAT című kiállításának megnyitójára.

A Fesztivál az Erzsébetvárossal együttműködésben pályázatot hirdet 35 év alatti fotográfusok számára csoportos kiállításon való megjelenésre. Az évente meghirdetett pályázaton a nyertes alkotók munkái által a BPF kiemelt eseményeként mutatkozik be a kortárs magyar fotográfia legifjabb generációja. A tematikailag kötetlen felhívás arra keresi a választ, hogy mi foglalkoztatja most a fiatal fotográfusokat, melyek azok a tematikák, kérdések, amelyek mentén sorozataik / portfóliójuk formálódik. A kiállítás kurátorai főként az eredetiséget, a nem konvencionális látásmódot, megközelítést részesítették előnyben mind a témák és a koncepciók tekintetében.

Kiállítók / Exhibitors: DOBOS Flóra, FODOR Csilla, FÜGEDI Zsófia, LEGÁT Franciska, Alan IEONG, SCHÓR Ádám, SZÖVÉRFFI Adrienn

Kurátorok / Curators: MUCSY Szilvia, SOMOSI Rita

A kiállítás április 23-ig látható.

Helyszín: K6 Galéria / K6 Gallery 1071, Budapest, Klauzál tér 6.

Szerda - Péntek / Wednesday-Friday: 15:00-18:00Fotó: Götzinger Laura

59 views0 comments

Recent Posts

See All

Propeller - Kondricz Ákos

2022 őszén, a Propeller meghívásos pályázaton indult szakunk több hallgatója. A FOTOGALERIE WIEN közös kiállítása az Osztrák Kulturális Fórumban a Budapest Fotó Fesztivál keretében, és a Veszprémi Műv

コメント


bottom of page