top of page

MFSZ ösztöndíj 2022.

Updated: Mar 24, 2022Kedves Hallgatók!

A Magyar Fotóművészek Szövetsége pályázatot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére a 2020. évi Magyar Fotóművészek Szövetsége – fotográfiai ösztöndíj elnyerésére.

Az ösztöndíj célja, hogy elősegítse a hallgatók művészeti tevékenységét, támogassa elképzeléseik megvalósítását. Az alkotáshoz szükséges feltételek megteremtésével szeretne hozzájárulni a Szövetség a színvonalas, progresszív, egyedi művek, sorozatok megszületéséhez. Pályázhatnak azok a magyar felsőoktatásban tanuló hallgatók, akik aktív nappali hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek. Ösztöndíjban részesülhet évente: legfeljebb 3 fő alkotó Az ösztöndíj egy évre szól, amelynek támogatási összege bruttó 1 millió forint.


A pályázat beküldési határideje: 2022. február 20.

Az ösztöndíjasokat szakmai bizottság választja ki, melynek tagjai: Baki Péter, Eperjesi Ágnes, Kopeczky Róna, Molnár Ágnes Éva, Pettendi Szabó Péter A pályázat további részletei és a jelentkezés feltételei elérhetőek a Magyar Fotóművészek Szövetsége honlapján, a fotomuveszek.hu/osztondijak oldalon.


9 views0 comments

Recent Posts

See All

Hallgatói siker: Janik & Gombkötő

Janik Zoltán (BA levelező) és Gombkötő Emma (alumni) hallgatóink VII. Mediamarkt fotópályázaton, a Szabó Ervin könyvtárban kiállító alkotók. https://hir.mediamarkt.hu/magazin/media-markt-fotopalyazat-

Comments


bottom of page